Pachet Aparat de sudura +Masca + CUTIE ELECTROZI 5kg

Pachet -Aparat de sudura invertor Proweld MMA200 PI+Masca sudura cu cristale lichide Proweld+PROWELD E6013 CUTIE ELECTROZI RUTILICI, 5 KG, 3.2 MM

750 Lei
Fara Taxe
Starea stocului: 3 buc
Timp de livrare: 1-3 zile

buc

Tehnologie

Este construit avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. 

Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura Proweld pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 80% din timp.

Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 8 minute dupa care necesita o pauza de numai 2 minute pentru racire, conditii greu de atins sau de depasit in situatii normale de exploatare.

Domeniu de utilizare

MMA 200 PI este un aparat pentru sudura monofazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc). 

Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.) o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc

Poate fi utilizat si pentru sudarea in gaz protector (amestec Ar - argon / CO2 - bioxid de carbon) prin procedeul de sudare TIG / WIG in curent continuu cu amorsarea arcului electric prin contact. Pentru aceasta este necesar un kit pentru sudura TIG/WIG cu robinet pentru gaz, un reductor de presiune si o butelie de gaz - argon sau amestec de argon si bioxid de carbon, in functie de material.

Ne bazam pe cookies pentru a furniza serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.