Generator Stager FD7500E

Generator de curent Stager FD 7500E, benzina, monofazat, 6.5KW, pornire electrica, kit roti, contor digital 3 in 1

Valoare transport 0 Lei
Starea stocului: 3 buc
Timp de livrare: 1-3 zile

2,950 Lei
Fara Taxe
buc

Generatorul monofazat Stager FD 7500E este generatorul de curent perfect pentru electricele si electrocasnicele dintr-o casa obisnuita. Pornirea acestui generator se face ori prin buton, atunci cand prin sfoara nu este posibila demararea, ori prin sfoara atunci cand se doreste functionarea generatorului fara bateria inclusa. 

Puterea maxima de 6.5 kW (nominala de 6 kW) asigura functionarea fara probleme a electricelor si a electrocasnicelor, inclusiv a pompelor de apa si a hidrofoarelor din gospodarie. 
Sistemul de stabilizare ( AVR ) a tensiunii este unul din punctele forte ale lui Stager FD 7500E garantand protectia aparatelor electrice impotriva socurilor de tensiune . 
Stager este una dintre cele mai renumite marci din Romania de generatoare electrice monofazate sau trifazate, compresoare electrice, motocultoare, motocositoare si altele. Service-urile Stager sunt renumite pentru profesionalismul si pentru timpul de raspuns in rezolvarea problemelor sau intrebarilor utilizatorilor . Fiabilitatea acestor produse asigura activitatea cat mai lina si fara probleme atat la nivel rezidential cat si pentru micii agricultori.

Similar Products