RURIS AQUAPOWER 4009 HIDROFOR

RURIS AQUAPOWER 4009 HIDROFOR, 1500 W, 24 L/MIN

599 Lei
Fara Taxe
Starea stocului: 1 buc
Timp de livrare: 1-3 zile

buc

ACEST PRODUS NU MAI ESTE DISPONIBIL LA PRODUCATOR

Descriere:

Hidrofor Ruris, AQUAPOWER 4009, 1500 W este un grup hidrofor auto-amorsant echipat cu pompa din fonta turnata. Este dotat cu: butelie de 24 litri, presostat pentru reglarea presiunii de lucru, manometru pentru urmarirea acestei presiuni si furtun flexibil antivibrant. 

Se poate folosi la aplicatii domestice, minisisteme de irigatii, gradinarit, cresterea presiunii din instalatii, golire/umplere piscine, vehiculare lichide curate.

Hidroforul este o instalatie utilizata pentru a ridica presiunea apei reci la un nivel optim, atunci cand reteaua de distributie nu asigura acest lucru. Cu totii suntem nemultumiti atunci cand constatam faptul ca presiunea apei este foarte scazuta. Acest lucru se intampla destul de des si aproape in orice loc: zone rezidentiale, cladiri publice, scoli, spitale, birouri si nu numai. De asemenea, un hidrofor poate fi utilizat si pentru pomparea apei din fantani, puturi sau rezervoare aflate la adancime. Un hidrofor rezolva cu succes aceste probleme, fiind o alternativa in ceee ce priveste optimizarea alimentarii cu apa. Datorita aerului comprimat, apa este impinsa din rezervor pana la inaltimea necesara.

Alte informatii despre produs:

Manometru: Standard 

Bobinaj: 100% Cupru

Ne bazam pe cookies pentru a furniza serviciile noastre. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.