LIVRAREA PRIN CURIER a produselor comandate prin magazinul online AGROMOTORS.RO se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin firmele de curierat cu care firma noastra a incheiat un contract in acest sens - FAN CURIER. Pretul de transport calculat la cosul de cumparaturi acopera distanta intre firma noastra si punctele unde firmele de curierat au sediile lor. Pentru localitatile rurale sau orasele mici unde firmele de transport nu au sedii se vor plati taxe suplimentare dupa numarul de kilometri aditionali. SC LEMAGROCHIM SRL livreaza produsele comandate online pe intreg teritoriul Romaniei, in functie de modalitatea de plata si datele de livrare furnizate de dumneavoastra.

Clientul are obligatia sa verifice cantitativ si calitativ continutul coletului primit in prezenta agentului firmei de curierat. In cazul constatarii lipsei unor produse sau documente precum si a oricaror defecte mecanice sau de structura ce se pot datora transportului coletului, trebuie incheiat un proces verbal cu reprezentatul firmei de transport.

Coletul va ajunge la destinatar in 1-3 zile  de la procesarea comenzii. Livrarea se face prin Fan Courier, iar plata transportului se va face de catre client.

Informatii despre taxe se pot gasi pe site-ul companiei  de transport.